Wil je samen met je moeder, tantes, nichtjes, vriendinnen, clubgenoten en/of collega’s graag een spray tan behandeling? Dan is het misschien een leuk idee om een spray tan party te organiseren.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een spray tan party kan georganiseerd worden bij jou aan huis. Er moeten dan minimaal 5 (excl. host) dames aanwezig zijn die gesprayd willen worden. Je moet beschikken over ongeveer 2m² ruimte waar de cabine geplaatst kan worden. Ook goed licht is van groot belang.


Een avondje uit of zomaar voor de gezelligheid!!

Zin een feestje bij jou thuis? Nodig je vriendinnen uit voor een Spray-Tan Party. Zorg voor een lekker drankje en wat hapjes en jij en je vriendinnen zijn verzekerd van een natuurlijke bruine huid en een gezellige middag/avond.


 Voor je eigen bruiloft of die van iemand anders!!

Schitter op je/jullie bruiloft met een stralend bruine huid. Wij adviseren om 2 dagen voor de bruiloft een Spray Tan behandeling te plannen. Je/jullie bruine tint is dan op zijn mooist. Wij adviseren tevens om minimaal 2 weken voor de bruiloft een proeftanning te plannen. Tijdens een proeftanning worden je/jullie wensen besproken en een passende tint gekozen.


 Net voor een fotoshoot of een ander evenement!!

Er net zo stralend uitzien als een Angel van Victoria Secret's, Paris Hilton en Jennifer Aniston tijdens een fotoshoot, of een ander belangrijke gebeurtenis ? Neem dan 2 dagen ervoor een Spray Tan behandeling.